Deportes

LaLiga denunciarà el "muérete" destinat a Griezmann

Juanjo Martín EFE

Barcelona

Fonts de LaLiga han explicat a la Cadena SER que els greus insults i càntics contra el jugador del Barça, i en especial el "Griezmann muérete", seran denunciats a la Comissió Antiviolència i al Comité de Competició.

Amor s'explica

El director de relacions institucionals del Barça, en contacte amb la SER, ha matisat les seves declaracions on deia que "és respectable" la reacció del públic, i que ell entenia que li preguntaven "por los pitos y abucheos" en general.

Càntics sense condemna

El cas és que els crits contra Griezmann van quedar sense condemna en les declaracions de Amor, de Clemente Villaverde, gerent de l'Atlético, o del Cholo i Saúl.

LaLiga recorda també que l'activitat del Frente Atlético ha baixat molt. I que hi ha controls biomètrics per fer fora els sancionats. També recorda que no fan viatges i que no hi ha pancartes normalment.

La Grada d'Animacio

LaLiga recorda que també encara en el Camp Nou hi ha crits a la Grada d'Animació contra Jarque i de "muérete". Pel que fa al tancament parcial de les graderies, LaLiga diu que no és fàcil perquè hi ha d'haver sanció ferma per reincidència i que sovint les multes es recorren i complica el procés.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00