Últimas noticias Hemeroteca

Lunes, 14 de Junio de 2021

Otras localidades

CNSJ

Pluja de 901 peluixos pel Cap Nen Sense Joguina a Reus

El Palau d'Esports ha acollit la primera acció de la campanya de SER Catalunya durant la mitja part del partit d'hoquei entre el Reus Deportiu Miró i el Barça.

El Cap Nen Sense Joguina ja ha aconseguit les primeres joguines per fer realitat les il·lusions dels infants aquest Nadal, 901 peluixos en la primera acció feta al territori tarragoní de la campanya de SER Catalunya en col·laboració amb Creu Roja Joventut.

Joel Reche

El Palau d’Esports de Reus ha vibrat durant la mitja part del partit del clàssic de l’Hoquei patins entre el Reus Deportiu Miró i el Barça. Després del compte enrere, els assistents han llançat 901 peluixos des de les grades fins a la pista, que es repartiran entre els infants en situación de vulnerabilitat.

Helena Grau

SER Catalunya estén per primera vegada aquesta iniciativa solidària a totes les demarcacions. A les comarques del sud hi haurà set accions més i una gran gala final el proper 4 de gener al Teatre Fortuny de Reus, amb les actuacions musicals de Joan Masdeu, Portobello, Maria Jacobs i els alumnes de teatre musical de Buenafuente's Actors i Reus Musical.

CALENDARI D'ACCIONS

Tarragona

Del 16 al 22 de desembre. Recollida de joguines (pilotes) al Nou Estadi. Per a cada joguina, una entrada al partit Nàstic-Hércules de segona B el 22 de desembre.

Del 29 al 31 de desembre. Recollida de joguines durant l’entrega de dorsals al Mercat Central per a la cursa solidària de Sant Silvestre de Tarragona del 31 de desembre.

31 de desembre. Recollida de joguines a la Platja del Miracle durant l’entrega de dorsals per al bany solidari de Sant Silvestre.

Reus

3 de desembre. Pluja de peluixos al partit d’hoquei patins d’OK Lliga entre el Reus Deportiu Miró i el F.C. Barcelona, des del Palau d’Esports del Reus Deportiu.

Del 29 al 31 de desembre. Recollida de joguines al Centre Comercial La Fira de Reus durant l’entrega de dorsals per a la cursa solidària de Sant Silvestre de Reus del 31 de desembre.

Del 27 de desembre al 4 de gener. Recollida de joguines al Parc de Nadal de Reus, a l'edifici de Fira Reus al Tecnoparc.

4 de gener. Programa especial Cap Nen Sense Joguina de Ràdio Reus, amb les actuacions musicals de Joan Masdeu, Portobello, Maria Jacobs i els alumnes de teatre musical de Buenafuente's Actors i Reus Musical, des del Teatre Fortuny. Una joguina, una entrada.

Vila-seca

19 de desembre. Concert solidari amb el Conservatori de Música de Vila-seca, a l’Auditori Josep Carreras. Una joguina, una entrada.

Salou

• Concert de Nadal amb la Jove Orquestra Nacional de Catalunya al Teatre Auditori de Salou. Una joguina, una entrada.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?