Sociedad

Els usuaris de la R3 i la R4 de Rodalies trigaran un quart d'hora més en entrar a Barcelona al Nadal

La circulació dels trens estarà interrompuda entre Sant Andreu Arenal i Arc de Triomf per les obres de Glòries

Rodalies de Catalunya

Barcelona

Els usuaris de les línies R3 i R4 trigaran un quart d’hora més en entrar o sortir del centre de Barcelona durant les vacances de Nadal. El motiu, com ja va avançar SER Catalunya, és que s’haurà de tallar el servei d’aquestes línies entre Sant Andreu Arenal i Arc de Triomf per les obres de Glòries. Els ciutadans hauran d’utilitzar transports alternatius.

Entre el 21 de desembre i el 5 de gener, la línia R3 (L’Hospitalet-Vic-Puigcerdà) i la R4 Nord (Barcelona-Manresa) començaran i acabaran el seu servei a Sant Andreu Arenal. Els usuaris podran fer la resta del recorregut per Barcelona utilitzant la línia 1 del metro, que mantindrà les freqüències d’un dia laborable qualsevol, o un bus llançadora que funcionarà entre les 6 i les 10 del matí i entre les 4 de la tarda i les 8 del vespre.

Els trens de la línia R4 Sud aniran de Sant Vicenç de Calders fins a Badalona. I els de la línia R12 (Barcelona-Lleida per Manresa) es desviaran pel túnel del passeig de Gràcia, el que vol dir que no s’aturaran a la Plaça de Catalunya, Arc de Triomf, Sant Andreu Arenal i Torrebaró.

La regidora de mobilitat, Rosa Alarcon, recomana als ciutadans planificar el viatge i sortir amb temps. Explica que han calculat que el retard per haver de fer transbordament serà d’aproximadament un quart d’hora, però que s’ha de saber com continuar el viatge.

Per ajudar els usuaris, hi haurà un centenar d’informadors a les estacions i es donarà informació també en orígen.

El tall afectarà 60 mil viatgers diaris i es fa perquè s’ha de reforçar per dins el túnel ferroviari de les línies R3, R4 i R12 abans de seguir perforant per sota la galeria que ha de servir per soterrar el túnel de Gran Via.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00