Últimas noticias Hemeroteca

Martes, 21 de Enero de 2020

Otras localidades

CONSEJO DE MINISTROS CONSEJO DE MINISTROS Sigue la rueda de prensa posterior al Consejo de Ministros

Menorca entra en escena a la cimera pel clima

Un debat de la vicepresidenta Maite Salord obre la porta a vàries intervencions illenques

Menorca guanya protagonisme a la cimera del clima de Madrid. /

Menorca té des d’aquest dimarts una presència molt activa a la cimera del clima que té lloc a Madrid. La consellera de Medi Ambient i Reserva de Biosfera, Maite Salord, i la directora insular de Reserva de Biosfera, Irene Estaún, participaran aquest dimarts capvespre a la ponència sobre la transició energètica a les illes organitzada per Endesa. Durant el debat, parlaran de lanecessitat i importància d’avançar en la transició energètica en un territori petit i finit com és l’illa de Menorca.

Per la seva banda, la Presidenta del Consell Insular, Susana Mora, participarà divendres a la taula rodona “Com les illes turístiques afronten els reptes del canvi climàtico: energia neta, adaptació i innovació”, organitzada pel Govern Balear, i on s’espera que també hi participin els consellers Juan Pedro Yllanes i Miquel Mir. Durant la seva intervenció, la Presidenta Mora, parlarà de l’estratègia Menorca 2030, impulsada conjuntament amb el Govern Balear, i com s’aplica a les polítiques turístiques de la nostra illa.

Paralelament la biòloga menorquina, Vanessa Mesquida, i els joves, Francina Fortuny, i Fabio Schneider, són els tres representants de Menorca que assisteixen aquesta setmana a la trobada de Joves de Reserva de Biosfera organitzada per la UNESCO, en el marc de la cimera COP25. L’objectiu de la trobada juvenil és consolidar la Xarxa Juvenil MAB, i principalment el grup espanyol, així com la possibilitat de desenvolupar i crear activitats que permetin lluitar contra el canvi climàtic, afavorir l'emprenedoria entre els joves per evitar el despoblament en zones rurals i la protecció de la biodiversitat per a la lluita contra el canvi climàtic.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?