Deportes
Cristian Martín al 'Què t'hi Jugues!'

"Ansu Fati i Carles Pérez han demanat jugar amb el filial"

El club s'ha proposat l'objectiu de pujar el Barça 'B' a la Segona Divisió A per poder retenir els grans talents de La Masia

Cristian Martín al 'Què t'hi Jugues!': "Ansu Fati i Carles Pérez han demanat jugar amb el filial"

Cristian Martín al 'Què t'hi Jugues!': "Ansu Fati i Carles Pérez han demanat jugar amb el filial"

06:43

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1575988110321/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

El periodista i col·laborador del 'Què t'hi Jugues!', Cristian Martín, ha passat pel programa per explicar-nos notícies molt interessants sobre La Masia del FC Barcelona. Recordem que recentment el Cristian ha publicat un llibre sobre els 40 anys de La Masia.

Avui les dues grans notícies han estat relacionades amb el Barça B: d'una banda, Ansu Fati i Carles Pérez han demanat jugar amb el filial; i d'altra banda, el club s'ha proposat que el Barça B ascendeixi a la Segona Divisió A. També ha parlat sobre la figura d'Araújo (ara per sobre de Todibo) i sobre Lautaro, de qui ha dit que és el principal candidat per reforçar la davantera del Barça la pròxima temporada.

La petició d'Ansu Fati i Carles Pérez

"Ansu Fati i Carles Pérez volen jugar amb el Barça 'B' en aquells partits on no tenen opcions amb el Primer Equip. No volen acumular setmanes sense competir i creuen que és el millor pel seu creixement. Ells ho han demanat i segurament a partir de la segona volta els veurem més amb el filial. Ara no hi van per la lesió de Dembélé".

Objectiu: Segona Divisió 'A'

"El club s'ha marcat l'objectiu d'assolir l'ascens a La Liga Smartbank per un motiu principal: perquè creuen que serà més fàcil retenir a jugadors de nivell [Ansu Fati, Carles Pérez, Riqui Puig, Araújo...] en aquesta categoria que no pas a la Segona B"

"Per aquest motiu, també és més probable que Ansu Fati i Carles Pérez reforcin al filial a la segona volta".

El partit Inter - Barça, oportunitat pels de casa

"Tinc ganes de veure a Lautaro. És el principal candidat per reforçar la davantera del Barça la temporada vinent. El seu preu és inferior a d'altres fitxatges com Griezmann, Dembélé o Coutinho. El gol es paga car.”

 “D'avui tinc ganes de veure als jugadors de la cantera, segur que hi haurà minuts per molts d'ells. A més, crec que Valverde i el club volen promocionar Araújo i que se li busqui una sortida a Todibo. Així que és possible que avui veiem abans a l'uruguaià que no pas al francès”

Més minuts per jugadors del planter

"És un objectiu de club i és una petició de Bartomeu a Valverde: que es donin minuts a jugador de La Masia. Per tal que creguin que hi ha oportunitats al Primer Equip i per evitar que marxin. I aquests minuts han de ser no només en partits resolts, sinó en partits més importants".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00