Sociedad
Aena aeropuertos

Aniversari tranquil a l'Aeroport

El president d'AENA Maurici Lucena es reuneix amb els treballadors per escoltar les seves queixes abans dels actes protocol·laris

El president d'AENA ha explicat a Menorca els reptes de futur de la instal·lació. / Jordi Ribera.

Mahón

El cinquantè aniversari de l’Aeroport de Menorca s’ha desenvolupat aquest dimecres amb normalitat després que el comitè de empresa aconseguís reunir-se amb el president d’AENA, Maurici Lucena abans dels actes protocol·laris. El portaveu dels treballadors, Ramon Carreras li ha pogut exposar els principals problemes que pateixen començant per la incertesa que general el projecte de la torre de control virtual. Ramon Carreras també li ha esmentat els problemes de personal que pateixen en temporada alta.

El líder sindical ha explicat que ara obre un compàs d'espera per a que Lucena pugui estudiar les seves peticions i per això no emprendran noves accions reivindicatives durant un temps prudencial.

Pel que fa a l’acte institucional, Lucena ha destacat la importància que té l’aeroport per Menorca. Incideix en el 15% del PIB de Menorca. Dóna feina a 3.000 persones. Però el president d’AENA ha volgut anar més enllà i ha plantejat els reptes de futur. Aquests passen per millorar l'experiència dels qui utilitzen les instalacions, la cura del medi ambient i els avenços tecnològics.

Sobre aquest darrer factor, Maurici Lucena també ha anunciat que la implantació dels escàners biomètrics de reconeixement facial es farà rapidesa a totes les aerolínies. En aquest sentit, ha recordat que l’aeroport de Menorca va ser vital per provar aquesta nova tecnologia que ara s’estén ja per tot el món.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00