Sociedad
SANT JULIÀ

Aché: "el creixement de la parròquia ha de passar pel creixement humà"

La número 2 de Desperta Laurèdia assegura que tota acció política passa per "retenir els joves i per fer de Sant Julià un lloc agradable on viure"

Soroll Especial Eleccions Comunals. Entrevista a Àngels Ache

Soroll Especial Eleccions Comunals. Entrevista a Àngels Ache

09:14

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1576084018_456268/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Andorra la Vella

Maria Àngels Ache debuta en política i ho fa com a número 2 de Desperta Laurèdia a Sant Julià de Lòria. Confia en fer un bon resultat el 15 de desembre i creu que les opcions haurien estat superiors si s'hagués aconseguit eixamplar la participació de forces polítiques com el PS.

No obstant això assegura que el projecte de Desperta Laurèdia és "transversal i molt il·lusionant" i perceben una voluntat de canvi entre els lauredians.

Aché afirma que "hem preparat un programa electoral en què l'eix vertebrador és la qualitat de vida". Sobre el ràfting o la tirolina manifesta que son "projectes desmesurats veient l'estat de la parròquia. Hi ha d'altres prioritats on invertir diners com ara en el benestar de la ciutadania" i compara la gestió del comú "amb l'economia d'una família" en què "si no tens molts recursos, pots estalviar en oci però el què no pots fer és gastar-te el què tens en un Mercedes".

Els seus principals projectes passen per canviar l'orientació de Naturlandia, recuperant l'espai social tant a nivell de lleure com d'esport que havia tingut la Rabassa.

Un altre dels projectes principals de la formació és potenciar l'UDA i molt especialment facilitar la ubicació d'una residència universitària.

En material econòmica, Desperta Laurèdia segons Ache aposta perque "el creixement passi pel creixement humà: a través de la cultura, de l'embelliment, dels serveis i de l'atenció a les persones". Segons Ache "hem de ternir els joves i els residents. Hem de convertir Sant Julià una parròquia agradable on doni gust passejar, i això reactivarà el comerç".

I sobre el vial de Sant Julià, reclamaran la seva finalització "i tindrem en compte les necessitats dels veïns i comerciants de la zona".

Arnald Sanllehy

Arnald Sanllehy

Periodista a Ràdio SER Principat d’Andorra des del 2019. Condueix l’Aquí Andorra, El Balcó Andorra i...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00