Sociedad
ANDORRA LA VELLA

Astrié: "hem tret la parròquia de la zona grisa i és la nostra tarja de presentació"

El candidat a cònsol menor per En comú per Andorra la Vella assegura sentir-se "orgullós" de la feina feta i creu que els ciutadans apostaran per continuar en aquesta línia

Soroll Especial Eleccions Comunals. Entrevista a David Astrié

Soroll Especial Eleccions Comunals. Entrevista a David Astrié

10:10

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1576170760_290476/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Andorra la Vella

L'actual conseller de comú i candidat a cònsol mejor per En comú per Andorra la Vella, David Astrié, se sent molt "orgullós" de la feina feta pel mandat actual els darrers quatre anys en què, al seu entendre, "hem generat il·lusió i confiança" treient la parròquia "de la zona grisa i insípida en la què estava". Al seu parer, aquesta és "la nostra tarja de presentació" davant els electors per intentar revalidar la majoria.

Astrié ha assegurat a Soroll Electoral que l'actual corporació ha actuat a tots els barris i no només al centre i com a exemple cita Santa Coloma, "que patia dèficits molt grans", l'avinguda Tarragona, Ciutat de Valls i Riberaygua i Travesseres.

I manifesta que volen continuar amb els projectes per arribar a totes les zones a través d'un pla de dinamització general.

Pel que fa a Riberaygua i Travesseres "ja hem començat a treballar a través de l'obertura de la plaça del The Cloud que ha donat una entrada natural a la zona; s'ha gestionat l'obertura d'un aparcament gràcies a la cessió del propietari de l'antiga estació d'autobusos que ha ajudat a dinamitza r la zona i el nostre projecte és continuar oferint més oci, espais més amables" ha manifestat.

Sobre el mirador de Carroi indica que "el futur de la parròquia passa per diversos elements i un és el de generar atractius turístics singulars perquè som la única parròquia que no en té; volem combinar el turisme de compres amb el d'experiències" per potenciar econòmicament la capital. També aposta per crear un mirador a la Comella i oferir més zones enjardinades com ara la creació del parc fluvial que connectaria, mitjançant un espai natural a través del riu, el parc Central i Santa Coloma.

Sobre el pacte amb Liberals i SDP, Astrié ha defensat que la feina dels comuns "és de gestió del dia a dia, de respondre a les necessitats dels ciutadans independentment del color polític. Les ideologies polítiques poc difereixen en la gestió comunal".

Arnald Sanllehy

Arnald Sanllehy

Periodista a Ràdio SER Principat d’Andorra des del 2019. Condueix l’Aquí Andorra, El Balcó Andorra i...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00