Sociedad

Tragèdia a Salitja

Troben mortes dues nenes de 5 i 6 anys i la mare se suïcida a l'AP-7

Els cadàvers de les dues menors les ha trobat el seu pare a casa

El furgó de la funerària a l'exterior de la casa de Salitja on s'han trobat els cadàvers / Marina López ACN

Vilobí d'Onyar

El pare ha trobat els dos cadàvers de les nenes de 5 i 6 anys a casa, quan ha arribat a quarts de dues del migdia, i ha estat ell qui ha avisat a la policia.

Tot apunta que la mare és la responsable del crim. La dona s'ha llançat des d’un pont de l’autopista AP-7 a Salt, quan passava un camió en sentit França. Ha mort a l’hospital Josep Trueta de Girona on ha estat ingressada en estat molt crític.

Els Mossos diuen que no hi ha cap mena de dubte que les nenes han mort de forma violent. De fet, han trobat una aixada i investiguen si és l’arma del crim.

Segons ha explicat l’alcaldessa de Vilobí, Cristina Mundet, la família no havia acudit als Serveis Socials ni hi havia indicis de maltractament. L’alcaldessa també ha explicat que cap de les dues nenes, de 5 i 6 anys, estava escolaritzada al poble però sí que hi feien activitats extraescolars.

L’Ajuntament ha decretat 3 dies de dol i ha cancel·lat totes les activitats previstes pel cap de setmana, i demà farà un minut de silenci a les 11 del matí davant l’Ajuntament.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00