Sociedad
POLÍTICA

Denunciada una regidora de Torredembarra per motius laborals

Anna Magrinyà, de Junts per Catalunya, va faltar a la seva feina fins a 100 dies falsificant justificants d'assistència a plenaris o juntes de govern.

ACN

Torredembarra

Una regidora de Torredembarra va faltar a la seva feina fins a 100 dies falsificant justificants d’assistència a plenaris o juntes de govern. Es tracta d’Anna Magrinyà, de Junts X Catalunya, regidora a l’oposició des de l’any 2015.

Ha estat l’Ajuntament mateix qui ha denunciat al cas a la fiscalia de Tarragona. També la Diputació de Tarragona, on està suspesa de sou i feina des de primers de desembre com a administrativa interina. Magrinyà ha estat sempre regidora a l’oposició, sense cartera, però això no ha estat obstacle perquè justifiqués algunes absències laborals amb l’excusa que havia d’assistir a juntes de govern o a plenaris inexistents. Per fer-ho, segons l’Ajuntament, feia servir de manera fraudulenta l’escut de l’ajuntament i també signatures falses. Anna Magrinyà ha declinat comentar el cas.

La van enxampar en un dels controls de la Diputació en la que els tècnics van voler confirmar un dels justificants i van trovar-se amb la mentida. El consistori ha convidat la regidora a plegar: diu que qui actui d’aquesta manera no pot representar els ciutadans de Torredembarra ni formar part de la corporació municipal.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00