Deportes
Nàpols - Barça

Anàlisi del sorteig de vuitens de la Champions League al 'Què t'hi Jugues!'

El Barça s'enfrontarà al Nàpols (tornada al Camp Nou) i el Reial Madrid es veurà les cares amb el City de Guardiola (anada Bernabéu)

Getty Images

Barcelona

Aquest dilluns es celebrava el sorteig dels vuitens de final de la Champions League, un sorteig que emparellava al FC Barcelona amb el Napoli. De la resta de participants espanyols, el Reial Madrid se les veurà amb el Manchester City de Guardiola, l'Atlético s'enfrontarà al Liverpool i el València tindrà al davant a l'Atalanta italià.

Adjuntem les dates dels enfrontaments al final de l'article.

QUÈ T'HI JUGUES 16/12/2019

55:02

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1576498814843/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Analitzant les eliminatòries al 'Què t'hi Jugues!'

Durant el programa 'Què t'hi Jugues!' s'han analitzat totes aquestes eliminatòries i s'ha tractat més en profunditat la del FC Barcelona en front del Napoli de Gatusso i la del Reial Madrid contra el Manchester City.

Fermín Suárez: "El Nàpols té marge de millora amb Gatusso. Té un estil propositiu i això li anirà bé al Barça. No és molt fort defensivament, però té jugadors diferencials. El Barça té la contundència de Messi i Suárez, cosa que no tenen els altres. Això sí, el ritme que et robes a la Champions molt cops et pot passar per sobre"

Cristian Martín: "El Barça ha evitat els dos més complicats (Tottenham i Chelsea). Cal recordar que tot pot canviar en 2 mesos i que el Nàpols té qualitat per complicar-li la eliminatòria. Tot i això, el Barça és molt favorit".

Bruno Alemany: "És un equip que ara em costa valorar amb el canvi d’entrenador (de Ancelotti a Gatusso). En els propers mesos podria millorar. En quan a l'eliminatòria del City amb el Madrid, la veig igualada... però veig favorit al Madrid. Qui guanyi sortirà molt reforçat en aquesta Champions"

Lluís Flaquer: "Ara que veuran a Messi, els aficionats del Nàpols per fi podran passar pàgina de Maradona per adonar-se de qui és veritablement el millor jugador de la història”

Joan Tejedor: "El Barça ha de ser favorit, sobretot tenint en compte que té el millor jugador del món i el millor porter del món".

Lu Martin: "Els anglesos són molt raros, no es pensa molt en la Champions ara mateix i aquí encara no han tirat la tovallola amb la lliga. El Madrid és l’únic equip que ha esgotat entrades a l’Etihad Stadium. És una bona eliminatòria”

Dates de les eliminatòries

Dimarts 18 de febrer

Atalanta-Valencia

Tottenham-Leipzig

Dimecres 19 de febrer

Dortmund-PSG

Atllètic - Liverpool

Dimarts 25 de febrer

Nápols-Barcelona

Chelsea-Bayern

Dimecres 26 de febrer

Reial Madrid-Manchester City

Lió-Juventus

[Tornades]

Dimarts 10 de març

València-Atalanta

Leipzig-Tottenham

Dimecres 11 de març

Liverpool-Atlètic de Madrid

PSG-Dortmund

Dimarts 17 de març

Barcelona-Nápoles

Bayern-Chelsea

Dimecres 18 de març

Manchester City-Reial Madrid

Juventus-Lió

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00