Últimas noticias Hemeroteca

Martes, 28 de Enero de 2020

Otras localidades

La Gwen Stefani regnarà al Cruïlla 2020

El Tom Walker, el Rag'n'Bone man, els Of Monster And Men i Resident també actuaran al festival el 2, 3 i 4 de juliol a Barcelona

La nord-americana Gwen Stefani serà cap de cartell de festival urbà de la ciutat de Barcelona en el pròxim Cruïlla 2020. L'ex vocalista de la banda icònica dels noranta, No Doubt, actuarà el 4 de juliol de l'any 2020 en un nit que servirà per recordar èxits com Don’t Speak o Just a Girl que van ser autèntics himnes en els anys noranta, així com els grans temes que van marcar el seu salt professional en solitari, com What You Waiting For?, Rich Girl, Hollaback Girl o The Sweet Scape.

El so de les guitarres punk, els ritmes ska o els baixos més funk de No Doubt i l'enèrgic pop de la seva etapa en solitari es donaran cita per recordar en la que la Gwen Stefani brillarà en una nit única.

El Tom Walker també forma part del cartell pel mateix dissabte. L'estrella britànica deixarà empremta al Cruïlla 2020 d'aquest estiu gràcies a Leave a Light On, cançó que li ha obert les portes de mercat internacional, i les seves noves cançons que estan a punt d'arribar a les nostres vides.

A l'edició d'estiu se sumen el Rag'n'Bone Man, els Of Monster And Men, Residente, La Fura dels baus, Fuel Fandango, Ebri Knight, Kase.O o Novedades Carminha que ja estaven confirmats i que actuaran entre el 2, 3 i 4 de juliol al Parc de Fòrum de Barcelona. Un must estiuenc i festivaler que promet després de les últimes incorporacions a l'esmentat cartell de al Cruïlla 2020.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?