Últimas noticias Hemeroteca

Domingo, 13 de Junio de 2021

Otras localidades

CNSJ

Gran gala del 'Cap nen/a sense joguina' el 4 de gener a Reus

El Teatre Fortuny de Reus acollirà l'últim acte del Cap Nen Sense Joguina al Camp de Tarragona en una gala amb format de programa de ràdio-espectacle en directe que comptarà amb actuacions de Porto Bello com a cap de cartell.

També servirà per saber quantes joguines s'han recollit en la campanya d'aquest any i, de pas, fer un reconeixement als qui han fet possible les diverses accions que hi ha hagut des del 3 de desembre.

Gran gala del 'Cap nen/a sense joguina' el 4 de gener a Reus

SER Catalunya

El proper 4 de gener el Teatre Fortuny de Reus acollirà la Gran Gala Final del Cap Nen/a Sense Joguina de SER Catalunya. Serà un programa de ràdio-espectacle en directe -a partir de les 19h- que comptarà amb la col·laboració especial per a l’ocasió de Porto Bello, Joan Masdéu, Miquel Moya, Maria Jacobs, els alumnes de Teatre Musical del Buenafuente’s Actors i el grup de Fagotistes del Conservatori de Música de Vila-Seca.

L'entrada, que s'ha de reservar prèviament, serà a canvi d'una joguina nova a estrenar al vestíbul del teatre.

Aquell dia es farà el recompte final de quantes joguines s’hauran recollit a la campanya, que va començar amb el llançament de peluixos el 3 de desembre al Pavelló del Reus Deportiu d’Hoquei.

El Cap Nena Sense Joguina (CNSJ) és una iniciativa de SER Catalunya en col·laboració amb Creu Roja Joventut. Els seus responsables i voluntaris també passaran per l'escenari del Fortuny. 

La Gran Gala Final al Fortuny vol ser un acte de reconeixement a totes les entitats i persones que han fet possible la campanya de recollida de joguines d’aquest 2019: el partit Reus-Barça d’Hoquei del Reus Deportiu, el Concert de Nadal del Conservatori de Vila-seca, el Partit Nàstic-Hèrcules, les Curses de Sant Silvestre de Reus i Tarragona i el Bany de Sant Silvestre de Tarragona.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?