Fútbol

L'Ajuntament dona llum verda a la urbanització de l'Espai Barça

Imatge virtual de la proposta de l'Espai Barça / Departament de Territori i Sostenibilitat (ACN)

Barcelona

La regidora responsable d’urbanisme, Janet Sanz, ha explicat avui que la Comissió de Govern de l’Ajuntament ha donat llum verda a la urbanització de l’Espai Barça, i per tant a la urbanització dels carrers de l’entorn de manera que l’entorn del nou Camp Nou començarà a ser realitat en aquest primer semestre del 2020.

Es tracta d’una transformació urbana que guanya 110.000 metres quadrats d’espais verds i de gaudi, privats però oberts al públic i que íntegrament pagarà el Barça amb un cost, diu l’Ajuntament, de 28 milions d’euros.

Es la urbanització de carrers en els barris per exemple de Sant Ramon i Maternitat, amb carrils bici i mobilitat sostenible.

Comença l’execució de l’Espai Barça, la urbanització de l’entorn i després la construcció d’un aparcament soterrat per endreçar l’espai central que integrarà el seguit d’edificacions previstes en la modificació del Pla General Metropolità de maig del 2018.

S’elimina la tanca exterior

El nou Camp Nou serà un recinte permeable amb l’eliminació, per exemple, de la tanca que envolta l’estadi. Es crearà un gran espai obert on s’eliminen també els desnivells. Per exemple la secció del carrer de Joan XXIII passarà a tenir tres carrils i carrils bici.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad