Últimas noticias Hemeroteca

Domingo, 26 de Enero de 2020

Otras localidades

Any decissiu per a la candidatura de la Menorca Talaiòtica

L'expedient s'hauria de tancar abans de març i a l'abril s'hauria de saber quan tornarà Espanya a presentar-lo davant la UNESCO

Miquel Àngel Maria veu l'inici de 2020 com a clau per a la candidatura de Menorca Talaiòtica. /

Els primers quatre mesos del 2020 seran claus per a la candidatura de Menorca Talaiòtica  a Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Ho ha anunciat el conseller de Cultura Miquel Àngel Maria.

El gran projecte cultural de Menorca Talaiòtica que pretén que l'illa sigui Patrimoni Mundial de la Humanitat segons la UNESCO seguirà avançant aquest 2020 tot i que no es presentarà a l'examen per a rebre aquesta distinció fins 2022 o 2023. Però el conseller de cultura, Miguel Àngel Maria, té clar que l'inici d'aquest 2020 serà clau per acabar l'expedient, que hauria d'estar llest abans de final de març, i negociar amb Madrid quan es torna a presentar davant la UNESCO, dada que es podria saber a l'abril.

Cal recordar que  Menorca es va presentar a l'examen davant l'institut Icomos que regula aquestes distincions el 2017 però es va refusar la proposta illenca perquè no incloïa la relació dels 32 monuments escollits amb el paisatge. Aquest aspecte sí s'ha cuidat ara i molt.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?