Sociedad
Medio ambiente

Menorca canvia el sistema de recollida de fems

Maite Salord destaca que serà de caràcter selectiu i porta per porta començant pel llevant però extenent-se arreu

Es millorarà tota la planta de Milà per a reduir els residus. / CIME

Mahón

2020 portarà a Menorca el canvi en la recollida d'escombraries a domicili. El nou model porta per porta començarà a dos municipis amb la meta d'arribar a tota l'illa.

L'inici serà a Maó i Es Castell, però la consellera de Medi Ambient Maite Salord deixa clar que aquesta pràctica de recollida selectiva en origen es vol estendre a tota l'illa.

Val a dir que aquesta mesura va acompanyada d'una millora de la planta de tractament de residus de Milà per incrementar el reciclatge i reduir la quantitat d'escombraries resultants.

2020 traerá a Menorca el cambio en la recogida de basuras a domicilio. El nuevo modelo puerta por puerta empezará en dos municipios con la meta de llegar a toda la isla. Ràdio Menorca. Jordi Ribera.

 

La consellera  de Medi Ambient Maite Salord deja claro que se empezará con dos municipios pero esta práctica de recogida selectiva en origen se quiere extender a toda la isla.

Corte ... 0224

Cabe decir que esta medida va acompañada de una mejora de la planta de tratamiento de residuos de Milà para incrementar el reciclaje y reducir la cantidad de basura resultantes.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00