Últimas noticias Hemeroteca

Viernes, 24 de Enero de 2020

Otras localidades

El rector de la UdG vol acabar amb l'interinatge dels associats el 2021

Un primer pas, assegura, per fer relleu generacional a la plantilla

El rector de la UdG, Quim Salvi /

Sense noves regles del joc o més diners de la Generalitat, la Universitat de Girona ajusta peces per acabar amb els contractes temporals que té… En alguns casos, els han encadenat des de fa més d’una dècada.

Fer-ho passa per destinar tot el marge possible a pagar nòmines a treballadors i apurar el màxim les possibilitats que dóna la llei en temes com crear noves places de catedràtic i obrir més promocions. D’aquesta manera, s’ha aconseguit convertir d’interins a fixes a una cinquantena de persones.

El calendari amb el que treballa el rector és que el 2021 els interins tinguin contracte fix a la UdG. Un primer pas, segons Quim Salvi, per començar un relleu generacional a la plantilla del centre.

Salvi també explica que volen millorar les condicions al professorat però també al personal d’administració. El repte és fer fixes a 132 persones que estan interins. Això és gairebé el 25% de tot el personal que regularitzar la seva situació, segons Salvi, entre aquest any i el que ve. D’aquesta manera, només un 4% del personal d’administració estaria en situació temporal.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?