Últimas noticias Hemeroteca

Domingo, 26 de Enero de 2020

Otras localidades

Es reprenen les excavacions a Torre d'en Galmés

Participen tres universitats amb voluntaris i alumnes que faran feina de camp des del 13 de gener

Segueixen les excavacions a Torre d'en Galmés. /

L'Associació Menorca Heritage Recovery reprendrà a partir de el 13 de gener les excavacions a la zona central del jaciment arqueològic de Torre d'en Galmés. La campanya, que finalitzarà el 9 de febrer, està dirigida pels arqueòlegs Luis Mª Cobos Rodríguez, gestor de l'empresa ARQ Patrimoni, i Julia García González, professora de la Universitat de Màlaga.

Es tracta de la tercera campanya en la qual tornaran a formar part de l'equip dels arqueòlegs Ismael Moll i Adrián Castro. A més comptaran amb voluntaris i cinc alumnes provinents de la Universitat de Màlaga, la Universitat de Granada i la Universitat Rei Joan Carles ja que la campanya s'emmarca dins d'un camp de treball en el qual l'alumnat assistirà a conferències, realitzarà treball de camp però també de laboratori i visites a diversos enclavaments patrimonials de l'illa.

En aquesta campanya es pretén continuar amb la campanya d'intervenció realitzada al febrer de 2018, centrant-se en la definició de les construccions registrades, entre les quals destaquen una d’adovellada, un espai de trànsit, una gran estructura amb doble entrada a sud i nord de tendència quadrangular i una altra de planta circular menys precisa. De la mateixa manera es volen delimitar les construccions de planta rectangular de menors dimensions de clara adscripció medieval islàmica.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?