Sociedad

Llista de 24 jugadors per la Supercopa d'Espanya

Valverde s'emporta fins a 7 jugadors del filial en una llista on destaca l'absència de Ter Stegen

FCBarcelona

Barcelona

El Barça ja ha viatjat cap a l’Aràbia Saudita per disputar la final a quatre de la Supercopa d’Espanya. Els blaugranes disputaran el partit de semifinals davant l'Atlético de Madrid el proper dijous a les 20.00h (des de les 19.00h a Moguts pel Barça, de SER Catalunya).

Per aquest primer partit Valverde comptarà amb fins a 24 jugadors, dels quals 17 són del primer equip i 7 del filial. La llista de convocats és la següent: N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Todibo, Suárez, Messi, Neto, Lenglet, M. Wague, Griezmann, Jordi Alba, S. Roberto, F. De Jong, Vidal, Umtiti, Junior, Iñaki Peña, C. Pérez, Riqui Puig, Collado, Ansu Fati, R. Araujo i Arnau Tenas.

Queden fora de la convocatòria per lesió Ter Stegen, Arthur i O. Dembélé.

Absències a les llistes d'Atlético, Reial Madrid i València

El conjunt matalasser ha viatjat a l'Aràbia Saudita amb 25 jugadors i Simeone no podrà comptar ni amb Lemar ni amb Diego Costa. Qui sí que arribarà a temps és Koke.

Per la seva banda el Reial Madrid, que ja es troba a Yeda, no podrà comptar ni amb Gareth Bale ni amb Karim Benzema. Zidane cobreix aquestes importants baixes convocant a dos jugadors que pràcticament no han gaudit de minuts aquesta temporada: Brahim i Mariano.

Per últim, a l'expedició del València destaca l'absència del seu davanter estrella, Rodrigo Moreno. El jugador pateix un esguinç al seu genoll i serà baixa durant dues setmanes.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00