La Graderia GironaLa Graderia Girona
Sociedad

Canvis i dubtes per rebre el Lió

L'Uni Girona podrà fer jugar Marta Xargay contra l'ASVEL Lió però perd a la nordamericana Brittney Sykes, que marxa al Cukurova

L'equip gironí tindrà el dubte fins a última hora de la pivot maliana, Mima Coulibaly, encara convalescent de la lesió a l'úll que es va fer a final de desmbre.

Britney Sykes, aclamada per Fontajau / Marc Subirana

Girona

Sykes ha forçat la seva sortida per marxar al Cukurova turc davant la competència que se li presenta amb Sonja Vasic i Marta Xargay i l'Uni no hi ha posat traves i ja busca una extracomunitària per cobrir les carències al joc interior.

Demà, sense anar més lluny (19:15 a Fontajau), tindrà el dubte fins a última hora de la pivot maliana, Mima Coulibaly. Va rebre un cop a l'ull en el partit contra València del 28 de desembre i des d'aleshores no s'ha entrenat.

Tampoc hi serà Helena Oma, a qui aquesta setmana confirmaven un trencament dels lligaments encreuats del genoll esquerre i ja no jugarà més aquest curs. La bona notícia és que l'Uni ja té el trànsfer per poder fer jugar la nova adquisició, la jugadora de perímetre Marta Xargay.

Malgrat tot, el tècnic, Èric Surís, creu que son massa interrogants per rebre el que ha qualificat com un dels dos millors equips del grup, l'ASVEL Lió. Un conjunt amb uns millors percentatges de llançament que l'Spar Citylift i que ha incorporat dues jugadores diferencials a dins (Cyak) i a fora (Johaness).

El Lió i l'Spar CityLift, malgrat tot, estan empatats, amb 3 victòries i 5 derrotes, a un sol triomf de l'últim equip que ara passaria el tall, el Dynamo de Kursk. Allà l'Uni hi va perdre de 22 punts (89-67) en l'únic partit en el que, segons Surís, "el rival va ser clarament superior".

Raül Muxach

Raül Muxach

En Ràdio Girona desde 1998. Redactor de informativos y narrador de partidos de futbol y baloncesto.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00