Últimas noticias Hemeroteca

Domingo, 26 de Enero de 2020

Otras localidades

MÉS confia que el nou govern serveixi per a desbloquear el conflicte a Catalunya

Esperen que així es tirin endavant les propostes i reformes que estaven quedant paralitzades

Més per Menorca, en veu del diputat balear Josep Castells, valorava molt positivament l’acord i la formació de govern d’aquest dimarts al Parlament dels Diputats assenyalant la necessitat que tenen les illes i l’Estat en general de tenir un govern estable que abordi tots els temes pendents.

També el coordinador general de MÉS, ha considerat una "gran notícia" que s'hagi aconseguit formar govern "per poder tirar endavant les propostes i reformes que estaven quedant paralitzades".

Moll ha destacat també el fet que s'hagi investit president a el socialista Pedro Sánchez gràcies als vots positius o a l'abstenció d'alguns partits soberanites. "Esperem que això serveixi per desbloquejar o solucionar en bona part el conflicte polític de Catalunya i que requereix més que mai d'una solució política des del consens i el diàleg".

El coordinador de la formació menorquinista ha afegit que espera que el nou govern de forces d'esquerres sigui "valent" a l'hora de posar en marxa polítiques "progressistes i socials".

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?