Sociedad
Saneamiento

L'Argentina inicia les obres de la segona fase de sanejament

L'actuació començarà la setmana que vepel carrer principal de la urbanització d'Alaior

Les obres de la segona fase començaran a Ses Vuit Quarterades. / Ayto. Alaior

Mahón

L’Ajuntament d’Alaior iniciarà la propera setmana les obres de la fase dos del projecte de xarxa de sanejament de la urbanització l’Argentina. Es dotarà així de clavegueram al carrer principal de la urbanització, Ses Vuit Quarterades, que connecta amb els diferents carrers ja executats a la primera fase.

Aquesta segona fase ha estat adjudicada a l’empresa M.Polo per un cost de 267.490 €. Cal recordar que aquest projecte serà finançat a la seva totalitat per l’Ajuntament d’Alaior i el Consell Insular.

A més, durant aquest any també es traurà a licitació la tercera i última fase que tancarà el projecte, per a què el proper any entri en funcionament el clavegueram.

José Luis Benejam, batle d’Alaior, recorda que el projecte de xarxa de sanejament de la urbanització de l’Argentina és una passa molt important pel municipi, ja que es tracta de dotar de sanejament a totes les zones urbanes que encara no disposen d’aquest. Aquest projecte va ser una de les propostes que el municipi va presentar a la partida pressupostària del Consell Insular, destinada a millorar els recursos hídrics dels municipis.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00