Jueves, 22 de Octubre de 2020

Otras localidades

"Hem de reduir les emissions de CO2 a tot arreu per no morir-nos. No es tracta de contraposar avions a vaixells o a cotxes"

En una entrevista a SER Catalunya, l'alcaldessa de Barcelona demana que totes les administracions obrin un debat sobre el futur del pont aeri amb Madrid i adverteix que la ciutadania "no entendria que ens baralléssim entre nosaltres"

Ada Colau ha confirmat el que va avançar el seu regidor d'emergència climàtica, Eloi Badia: l'Ajuntament de Barcelona vol que s'obri el futur de el Pont Aeri amb Madrid, "una proposta que està sobre la taula en totes les ciutats de l'Món". L'alcaldessa, en una entrevista al programa "Aquí Cuní" de SER Catalunya, ha estat categòrica: "tenim un aire que és literalment irrespirable. No es tracta de contraposar avions a creuers o als cotxes. La ciutadania no entendria que ens peleáramos entre nosaltres"

Colau recorda que el consistori nom té competències a l'aeroport del Prat i demana que totes les administracions se senten i es posin d'acord. Creu que "cal invertir més en el tren per reduir aquests trajectes d'avió" i subratlla que aquest tipus de propostes "està sobre la taula en totes les ciutats de l'Món"

"Defenso acords progressistes en l'àmbit català"

Ada Colau ha reconegut que està "molt contenta pel nou govern i crec que la majoria de el país ho està". L'alcaldessa reflexiona que "sorprèn molt que el Congrés hagi aquest nivell de bronca" i que "l'oposició de dreta i d'extrema dreta és molt dura i això respon a una tendència global". En aquest sentit, Colau creu que "les formacions progressistes tenim l'obligació d'entendre'ns i jo defenso acords progressistes en l'àmbit català" tot i que no ha volgut pronosticar quan arribaran unes noves eleccions per al Parlament.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?