Últimas noticias Hemeroteca

Domingo, 23 de Febrero de 2020

Otras localidades

La droga col·lapsa els jutjats de Figueres

El President de l'Audiència de Girona diu que a sobre dels cops policials hi ha canvis de personal constants

Fernando Lacaba abans de l'entrevista a Soroll Girona

Fernando Lacaba abans de l'entrevista a Soroll Girona / Ràdio Girona

Els últims dos anys, Girona ha estat la demarcació de Catalunya on més plantacions de marihuana ha localitzat la policia… i la majoria a l’Alt Empordà. Això, segons el president de l’Audiència de Girona ha provocat una sobrecàrrega dels jutjats de Figueres. Són declaracions al programa Soroll Girona.

A més, Lacaba diu que la sobrecàrrega s’accentua perquè hi ha canvis de personal judicial molt sovint: diu que de mitjana els jutges estan a Figueres un any i mig… i l’impàs entre un i l’altre, contribueix en el retard.Tot plegat, tenint en compte que el partit judicial de Figueres és el més gran de les comarques de Girona, amb una seixantena de jutjats de pau.

Sobre el cas 1-O

A les queixes dels advocats voluntaris que porten la causa de les càrregues de l’1-O, que s’havien queixat que la instrucció va força endarrerida, Fernando Lacaba diu que el jutjat d’instrucció número 2 de Girona porta altres temes endarrerits i destaca que és una causa amb diversos implicats. A més, diu que aquest jutjat té un problema estructural de personal.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?