Sociedad

Sergi Samper: "M'agradaria que el Barça apostés per un entrenador de la casa"

L'ex jugador blaugrana ha explicat al 'Què t'hi Jugues!' que Garcia Pimienta, actualment al filial, encaixaria perfectament al Primer Equip

Sergi Samper al 'Què t'hi Jugues!': "M'agradaria que el Barça apostés per un entrenador de la casa"

Sergi Samper al 'Què t'hi Jugues!': "M'agradaria que el Barça apostés per un entrenador de la casa"

17:08

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1578926222891/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Sergi Samper, actualment al Vissel Kobe i ex jugador del FC Barcelona, ha passat pels micròfons del 'Què t'hi Jugues!'. Durant l'entrevista, Samper ens ha explicat com està sent la seva experiència al futbol japonès i també ens ha analitzat una actualitat blaugrana marcada pel futur de la banqueta del Barça.

Sobre l'enrenou amb Valverde: "A mi tot això m'agafa per sorpresa. Potser sí que sembla que no està molt clar el rumb del club.

Qui podria substituir a Valverde? "A mi m'agradaria algú de la casa, algú que apostès per gent d'aquí i que sobretot es recuperi aquesta idea de joc que ens ha creat una identitat diferent a la resta d'equips""

Garcia Pimienta podria ser el substitut?"Si algú ho pot fer és Garcia Pimienta. A mi em va agradar molt, el vaig tenir en categoria cadet. És ADN Barça pur, té personalitat i també té una idea molt clara de joc que pot beneficiar al Barça"

Per què costa tant que pugin jugadors de La Masia? "No s'està acabant de fer aquesta aposta pels jugadors de casa. Potser perquè ja hi ha jugadors molt contrastats al primer equip i això genera un tap. Falta que hi hagi un entrenador o gent del club que aposti fort pels jugadors d'aquí."

Passió pel futbol al Japó: "M’ha sorprès la passió dels afeccionats del Japó. En el meu cas, l'afició m’estima molt, tot el camp em canta una cançó... El primer dia que ho vaig escoltar em vaig emocionar"

Sobre Messi: "Messi m’ha impressionat molt també entrenant. No vol perdre mai ni als partidets dels entrenaments"

Els seus inicis al Barça: "El meu avi em va portar a fer les proves. Estava al Camp Nou i vam veure un telèfon al marcador per fer les proves. Les vaig anar a fer i em van agafar. Vaig estar al Barça des dels 6 anys, vaig passar per totes les categories fins arribar a debutar amb el primer equip".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00