Sociedad
TURISME

National Geographic elaborarà diversos reportatges sobre Andorra

L'acció s'emmarca dins de l'acord que té Andorra Turisme amb Disney i que enguany arribar al seu quart any

L'explorador de National Geographic, Jaime Rojo; la ministra de Turisme, Verònica Canals; el director general d'Andorra Turisme, Betim Budzaku, i el director d'Ad Sales & Partnerships de Disney Espanya i Portugal, Casimiro Romero, en la roda de premsa de presentació del nou acord entre la multinacional audiovisual i l'executiu.ANA

Andorra la Vella

National Geographic elaborarà diversos reportatges sobre la fauna i flora d’Andorra.

L’acció s’emmarca dins de l’acord que té Andorra Turisme amb Disney i que enguany arribar al seu quart any.

El treball el realitzarà el fotògraf i explorador de National Geographic, Jaime Rojo, que comptarà amb la col·laboració de l’empresa encampadana Prinealia de Marc Mossoll. Segons ha explicat Rojo, el treball de camp es realitzarà durant l’any amb l’objectiu de mostrar la naturalesa del Principat en les estacions d’hivern, primavera-estiu i tardor. Assenyala que la gent podrà veure una Andorra que no ha vist abans i que quedarà sorpresa.

De la seva banda, la ministra de Turisme, Verònica Canals, ha explicat que aquest treball el que pot ajudar és a desestacionalitzar el país, contribuir a l’interès per a la natura i posicionar Andorra des d’una altra perspectiva.

A banda, també es realitzaran altres continguts que es difondran a través de les xarxes. Cal recordar que l’acord que Andorra Turisme té amb Disney és per un import de 650.000 euros.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00