Sociedad
La Llotja del Què T'hi Jugues [nº1]

Vilarrubí: "De les persones que hi ha a la junta, Rousaud és de les més preparades per continuar el projecte"

L'exvicepresident del Barça, que va dimitir l'1 d'octubre del 2017, trenca un silenci mediàtic de més de dos anys en una entrevista amb el nou podcast La Llotja del Què t'hi Jugues

La Llotja del 'Què t'hi Jugues!' [programa nº1]

La Llotja del 'Què t'hi Jugues!' [programa nº1]

44:01

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1579358484238/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

La Llotja del Què t’hi Jugues és un podcast de SER Catalunya dedicat exclusivament a les properes eleccions a la presidència del Barça. Co-dirigit per Sergi Escudero i Adrià Soldevila, el programa abordarà el recorregut previ d’unes de les eleccions més importants de la història del Barça. Amb la veu d’especialistes i la participació dels actors principals.

 En el primer programa, l’exvicepresident del club Carles Vilarrubí parla per primer cop després de més de dos anys de silenci mediàtic. En una entrevista exclusiva, l’exdirigent blaugrana valora l’ascensió d’Emili Rousaud dins la directiva culer i es pronuncia al voltant de diversos temes vinculats amb el club i el seu president.

 L’expresident de la Generalitat de Catalunya Artur Mas, l’exmàxim mandatari de l’entitat barcelonista Joan Gaspart, la degana del Col·legi d’Advocats de Barcelona, Maria Eugènia Gay, l’economista Albert Deulofeu i l’escriptor i expert en finances Roger Vinton posen veu a un reportatge que analitza les conseqüències que comporta ocupar el càrrec de president del Barça a tots els nivells: polític, econòmic, social, judicial i personal.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00