Sociedad

El perruquer d'Arturo Vidal al 'Què t'hi Jugues!'

Lewinson ens explica més detalls sobre la cresta d'Arturo Vidal i li acaba fent la cresta al Lu Martin

Barcelona

Segur que mai us ho havíeu preguntat qui era el perruquer d'Arturo Vidal. Però segur que sí que teníeu curiositat per saber com es pot arribar a fer aquesta cresta! Aquest divendres al 'Què t'hi Jugues!' ens ha visitat el Lewinson, es tracta d'un perruquer que té un local a Gràcia (Stylebuddhas - Barcelona) i que té, d'entre els seus clients, a molts futbolistes de primer nivell. De fet, ens ha explicat al 'Què t'hi Jugues!' que manté una gran amistat amb Lenglet i que, a part d'Arturo Vidal, també li talla el cabell a jugadors com Digne, Jerry Mina, Murillo o tota la selecció de Xile. Sí, li ha tallat el cabell a tota la selecció xilena!

Sobre la cresta d'Arturo Vidal, el Lewinson ens ha explicat quines són les claus d'aquest pentinat tan especial: "Cuesta mucho hacerle la cresta, tiene que quedar muy alineada con la máquina y la cuchilla. Tranquilamente puedo tardar media hora."

Al finalitzar el programa proposem un gran repte al Lewinson: que li faci la cresta al Lu Martin. Com a gran professional, el Lewinson accepta el repte i li fa la cresta!

La cresta a Lu Martin i una gran tertúlia

Al canal de Yoututbe tenim tot el vídeo sencer del procés: com fa una cresta el Lewinson? Com és la seva tècnica? Durant el vídeo el Lu Martin explica moltes anècdotes en clau blaugrana i periodística: sobre Ronaldinho, sobre els els viatges del propi Lu i la necessitat de visitar una barberia per conèixer el país, etc. A la tertúlia hi tenim presents al Sique, Cristóbal, Iván San Antonio, Juan de la Boke, Quim Molins, Joan Tejedor (que fins i tot narra un fragment!), etc.

Talla el cabell gratis al carrer

Més enllà de fer-li la cresta gratis al Lu Martin, el Lewinson ens han regalat una de les històries més maques: ens ha explicat que des de fa tres anys surt els diumenges al carrer per tallar el cabell a totes aquelles persones que viuen als carrers i no tenen diners per anar al perruquer. Un gran detall.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00