Miércoles, 26 de Enero de 2022

Otras localidades

Efecte gasosa

El canvi d'entrenador va reactivar el Girona però, amb el pas de les jornades, el rendiment s'iguala al de l'etapa d'Unzué

Nahuel Leiva anota el gol de la derrota del Girona després d'errada de Diamanka.

Nahuel Leiva anota el gol de la derrota del Girona després d'errada de Diamanka. / Imatge: LFP

El Girona segueix sense convèncer a casa i es mostra feble a fora. Ahir, un error individual de Diamanka, va regalar el gol al Tenerife i la resta del partit va ser un domini estèril del conjunt que prepara Pep Lluís Martí.

La història és coneguda perquè el Girona només ha estat capaç de sumar 8 punts dels 36 que ha disputat lluny de Montilivi, i ha demostrat que, quan el partit se li posa de culs, rares vegades és capaç de capgirar-ho. Si es manté a la zona mitja alta de la classificació és gràcies al rendiment a casa, on ha estat capaç de sumar 26 punts de 36 possibles.

Imatge: LFP

Amb Juan Carlos Unzue a la banqueta, el Girona sumava 16 punts en 12 jornades, un bagatge que la directiva va considerar escàs per atacar el repte de l'ascens, ja sigui per la via directa o mitjançant play off.

L'arribada de Pep Lluís Martí va anar acompanyada d'una efectivitat no vista fins aleshores amb 14 punts de 18 possibles. Però, amb el pas de les jornades, el rendiment s'ha desplomat i, després de 4 derrotes en 5 partits, els números d'un i altre s'estan acostant.

Amb el tècnic navarrès, el Girona va ser capaç de sumar el 44'4% dels punts mentre que, amb el balear, la producció ha pujat però no prou per estar en zona de play off: 51'5%.

El Girona amb Martí ha passat de sumar el 77'7% dels punts (14 de 18) al 20% (3 de 15) les últimes 5 jornades, ha tornat a caure fora de la zona de play off -la té a 2 punts- i veu com l'ascens directe s'allunya ja a 11 punts quan falten 18 jornades (54 punts) per jugar-se.

Un dels punts febles segueix sent la inconsistència defensiva. Amb Unzué, el Girona va deixar 3 cops la porta a zero i amb Martí han estat només 2 (amb un partit menys). El balanç golejador amb el primer va ser de 15 a favor i 16 amb contra mentre que amb l'actual inquilí de la banqueta son 16 a favor i 14 en contra.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?