Sociedad

S'ofeguen en un got d'aigua

Stuani avança el Girona a la segona part però l'Oviedo va empatar 12' després i no hi va haver reacció

El Girona puja fins al 8è lloc però queda fora del play off d'ascens

Stuani remata al fons de la xarxa una assistència de Granell. / Imatge: Girona FC

Girona

El Girona segueix a la deriva. A les mancances en el joc que arrossega des de principi de temporada -falta de patró, precipitació i inconsistència- s'hi sumen ara els nervis que té l'equip.

Si s'avança al marcador, la victòria li provoca un vertigen que el paralitza i el fa vulnerable. Si van per darrera -la majoria de vegades a fora- son les presses el que l'acaben condemnant.

Contra l'Oviedo va fer una primera part més que acceptable. Va dominar el rival de cap a peus, anant-lo a buscar molt amunt, pressionant amb un cert ordre i, malgrat les dificultats per sortir jugant des del darrera, generant ocasions. I al darrera no va patir. Però no va marcar.

Fitxa tècnica

GIRONA 1: Riesgo, Maffeo, Juanpe, Ignasi Miquel, Mojica, Gumbau, Granell (Jozabed 80′), Aday (Gallar 85′), Borja García, Jairo (Brandon 70′), Stuani OVIEDO 1: Lunin, Nieto, Carlos Hernández, Bolaño, Mossa, Barcenas (Tejera 45′), Luismi, Jimmy (Borja Sánchez 63′), Saul Berjon (Baldé 74′), Ortuño, Sangalli GOLS: 1-0 Stuani 54′ | 1-1 Tejera 66′ | As Granell

Stuani va desaprofitar dues ocasions -una al principi de l'acte i una al final- i Aday va fallar en la més clara, una contra en la que Borja García el va habilitar a l'espai. I els problemes haurien pogut ser majors si l'àrbitre hagués pitat penal per una mà involuntària de Mojica que el colombià tenia molt separada del cos.

Va ser a l'inici de la segona part, amb una mica més de fluidesa en la sortida de pilota però menys control, quan va trobar premi en una jugada d'estratègia. Granell, com feia temps que no es veia, va posar una pilota precisa en un espai al punt de penal que Stuani va atacar com només ell sap fer-ho i els blanc i vermells es van posar per davant (54').

L'alegria va durar poc. Tejero va engaltar a la frontal de l'àrea una pilota que la defensa no va saber treure i va batre Riesgo en l'únic xut a pals del partit (66'). Quedava temps per corregir-ho i Martí va tocar coses perquè així fos.

Brandon va rellevar Jairo per passar a un 4-4-2. Després van entrar Jozabed i Gallar per dotar de més determinació la segona línia però el Girona només va ser capaç de generar una sola acció clara en 25'. Stuani va despenjar una pilota franca per Brandon que, davant Lunin, va tornar a demostrar que no té gol.

L'empat impedeix al Girona tornar a la zona de play off. És vuitè a un punt del sisè i a 10 del segon, l'Almería, que aquesta jornada havia perdut.