Sociedad
Turismo

El Consell aprova el contracte d'obres per a les coves de Cala Blanca

L'expedient inclou el projecte, l'expedient d'obres i la despesa corresponent

Ja podran començar les obres per obrir les coves de Cala Blanca. / CIMe.

Mahón

El Consell executiu ha aprovat aquest dilluns el contracte d’obres per l’execució del projecte d’obertura de les coves de Cala Blanca.  Aquest expedient inclou el projecte, l’expedient d’obres i la despesa corresponent i el plec de clàusules administratives particulars.

A més s’ha donat llum verda també a la convocatòria de la licitació pública i tots els membres que han de composar la mesa de contractació.

L’anunci de la vicepresidenta Maite Salord ha arribat en el ple ordinari del Consell Insular, que es celebrava aquest matí just després del Consell executiu. Es dona la circumstància que el Partit Popular duia a la sessió plenària d’aquest dilluns una proposta d’acord instant a l’equip de Govern a donar prioritat al projecte i obrir-ho aquesta mateixa temporada política. El fet que Salord hagi anunciat directament ja la recent aprovació del contracte d’obres, ha agafat per sorpresa als populars que s’han afanyat a assegurar que gràcies a les seves pressions a l’oposició s’ha accelerat el projecte.

Salord ha contestat afirmant que l’aprovació d’aquests dilluns ha vingut precedida de tota una tramitació que no es va fer durant el mandat del PP, que va arribar a anunciar l’apertura de les coves a l’estiu de 2014 tot i que s’havia perdut el finançament provinent de l’Estat.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00