Sociedad
Turismo

Ashome es mostra 'relativament satisfet' per les reserves de cara a la nova temporada

Luis Casals afirma que Menorca ha de competir en qualitat i serveis i no en preus amb la resta de destinacions mediterrànies

FITUR ha deixat bones sensacions entre els hotelers menorquins. / Luis Soler

Mahón

La patronal hotelera de Menorca es mostra relativament satisfeta per com van les reserves de cara a la temporada de 2020. El president d’Ashome, Luis Casals, te assumit que les contractacions han baratat perquè la oferta de vols a l'estiu fa que cada cop la gent compri més tard les seves vacances. Així ho ha pogut notar a la fira turística de FITUR que va acabar aquest diumenge.

Sobre la fallida de Thomas Cook, Casals afirma que els altres turoperadors només han ocupat, per ara el 50% de les places que gestionava a l’illa. La resta es troba en mans d’uns empresaris hotelers que fan una política comercial molt agressiva per a cercar nous mercats i clients de futur.

I a quatre dies del Brèxit, el president dels hotelers té clar que la preocupació és mínima. El que, de veritat importa per mantenir el turisme anglès són altres factors. casls apunta que la majoria de destinacions a la mediterrània competeixen en preu mentre que Menorca ho ha de fer en qualitat i servei.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00