Sociedad

"Kobe Bryant només volia veure aquell entrenament del Barça, estava com un nen petit"

Oriol Bonsoms ens ha donat tots els detalls de la visita sorpresa de Bryant a un entrenament del Barça l'any 2007

Entrenament sorpresa amb Kobe Bryant (Oriol Bonsoms al 'Què t'hi Jugues!')

Entrenament sorpresa amb Kobe Bryant (Oriol Bonsoms al 'Què t'hi Jugues!')

04:57

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1580136677416/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

L'any 2007 Kobe Bryant es va presentar a un entrenament del Barça i davant la sorpresa de tothom va acabar presenciant una sessió preparatòria del conjunt blaugrana al Mini Estadi. Avui al 'Què t'hi Jugues!' ens ha donat més detalls l'Oriol Bonsoms, en aquell llavors responsable de comunicació del Barça de bàsquet: "Em van trucar de la seguretat de l'estadi, que hi havia un tio que deia que era Kobe Bryant. Pensàvem que era broma, però vam anar. Vaig veure sí que era Kobe Bryant i va ser ell qui ens va dir que li feia il·lusió veure l'entrenament del Primer Equip".

En aquella època el Barça encara entrenava als annexes del Camp Nou, en aquella ocasió va ser concretament al Mini Estadi. L'Oriol ens explica la conversa que va mantenir amb el propi Kobe Bryant: "Em va dir que pugés al cotxe, em parlava en castellà, em va felicitar pel Mundial que Espanya havia guanyat... Un cop dins del Mini Estadi em va dir que no volia res més que veure l'entrenament. Estava encantat, com un nen petit".

A destacar les reaccions dels jugadors davant la presència de Kobe Bryant: "Els jugadors es van començar a girar, el Xavi es preguntava si era ell... Molts pensaven que hi havia trampa".

El seu ídol: Rijkaard

Segons ens ha explicat l'Oriol, Kobe Bryant era de Rijkaard: "De la seva època a Milà, quan el seu pare jugava professionalment a bàsquet Itàlia... Ell es va fer del Milà i de Rijkaard, en canvi el seu pare era fanàtic de l'Inter i de Matthaus. Vam estar parlant de futbol durant una molt bona estona. Va estar molt amabable, molt simpàtic i molt poc 'súper-estrella'".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00