Deportes

"Es crearà el carnet de simpatitzant digital del Barça"

Raül Llimós i Marc Cercós passen pels micròfons de SER Catalunya per analitzar l'estratègia digital blaugrana i per donar a conèixer projectes com el Mister Fantasy

L'estratègia digital al Barça i al futbol [amb Raül Llimós i Marc Cercós]

L'estratègia digital al Barça i al futbol [amb Raül Llimós i Marc Cercós]

13:48

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1580823673009/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

El Barça pretèn multiplicar per tres els seus ingresos digitals. Tot plegat a través d'una nova estratègia basada en tres pilars fonamentals: la potència de la marca (global), els continguts (Barça Studios) i el Big Data (processar interaccions i dades a xarxes). Amb tot plegat, el Barça pretén crèixer en l’àmbit digital.

Dins d'aquesta aposta, ens ha explicat el Raül Llimós que un dels punts més forts serà el de 'Barça TV Plus', el "Netflix del Barça': "Està a punt de sortir del forn, la data és a primavera 2020... Com a molt tard seria a finals de juny de 2020". El propi Llimós també ha donat més detalls sobre aquesta nova plataforma: "Hi hauria contingut gratuit i de pagament, serà fremium. De moment no es veuran partits, tot i que el futur passa per què els clubs puguin ser ells mateixos els operadors dels seus partits i aquí és on poden multiplicar ingressos amb acords amb la UEFA i amb La Liga". Raül Llimós també ha afegit que "es crearà una espècie de carnet de simpatitzant a nivell digital per incloure aquests serveis", que "el Barça té uns 400 milions de fans al món, només 4 milions visiten el camp Nou" i que "la gran qüestió és monetitzar aquesta part restant del mercat".

Entrevista amb Marc Cercós, CEO de Mister Fantasy

Al tram final del 'Què t'hi Jugues!' també hem parlat amb Marc Cercós, emprenedor i CEO de l'App Mister Fantasy. Una interessant entrevista per apropar-nos de primera mà a les famoses lligues virtuals. Durant l'entrevista el Marc ha explicat quines han estat algunes de les claus per què aquesta App catalana hagi crescut molt: "Hem crescut molt gràcies a la incorporació de la lliga femenina. Som bastant grans a Espanya. És una aplicació catalana que ja té abast mundial. A l'arribar aquí vaig veure molta diferència entre el què hi ha als EEUU i el què hi havia aquí... Hi havia tanta diferència!".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00