Últimas noticias Hemeroteca

Lunes, 17 de Febrero de 2020

Otras localidades

Ferias

Alaior inicia les fires d'estocs a Menorca

Divendres 14 de febrer obrirà les seves portes a l'annex de l'institut Josep Miquel Guàrdia

La fira obrirà les seves portes el proper divendres.

La fira obrirà les seves portes el proper divendres. / Ayto. Alaior

L'annex de l'Institut Josep Miquel Guàrdia acollirà, un any més, la 12a Fira de Comerç i Estocs els dies 14, 15 i 16 de febrer. La iniciativa, organitzada per l'Associació de Comerciants i Empresaris de la localitat en col·laboració de l’Ajuntament d’Alaior, comparà enguany amb moltes sorpreses, activitats i novetats. Es tracta d'un esdeveniment ja consolidat en el calendari de fires en l’àmbit insular i que s'ha convertit en el més antic que es celebra a tots els municipis de Menorca.En aquesta ocasió participaran un total de 16 comerços i empreses que oferiran al públic nombroses ofertes.

La fira obrirà portes divendres a les 17h amb una gran inauguració. Dissabte començarà amb l’actuació de la Banda de Tambors i Cornetes a les 11h, amb sortida des de la Plaça del Ramal a les 10h. També hi haurà a partir de les 11,30h una actuació de Menorca Festa, amb un pintacares a càrrec dels alumes de la Salle.

.A les 18h hi haurà una altra actuació amb pintacares, aquesta vegada a càrrec de Ritmo Menorca, juntament amb els alumnes de la Salle. 

Ddiumenge 16, entre moltes de les activitats programades, cal destacar el pintacares dels alumnes de La Salle a les 11h, l’actuació de Fusiona-2 a les 12h, i els sortejos finals.

L'Ajuntament dóna suport a aquesta convocatòria i aporta tota la logística en el muntatge del pavelló i la col·laboració en activitats complementàries.José Luis Benejam, batle d’Alaior, ha volgut recalcar que ‘la capacitat de superació del comerç d’Alaior és indubtable i és el que fa que la xarxa comercial avanci, tot i les dificultats. Alaior és un poble amb empenta, un poble viu, que amb iniciatives com aquesta ho és encara més. Les ganes d’innovar, de crear i l'impuls dels comerciants es demostra a aquesta nova edició de la Fira de Comerç i Estocs, una fira sens dubte estimulant i interessantíssima, amb activitats i productes per a tothom’.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?