Últimas noticias Hemeroteca

Sábado, 29 de Febrero de 2020

Otras localidades

Sony tampoc estarà al Mobile

La companyia se suma a Ericsson, Nvidia, Amazon i LG, que han anunciat que no participaran a la fira del mòbil de Barcelona

Sony al CES de Las Vegas

Sony al CES de Las Vegas / Steve Marcus (REUTERS)

Sony ha decidit cancel·lar la seva assistència a el Mobile World Congres (MWC), que se celebrarà a Barcelona de l'24 a l'27 de febrer, com a mesura de precaució davant el coronavirus: "Donem la màxima importància a la seguretat dels nostres clients, socis i empleats, i per això hem pres la difícil decisió de cancel·lar la nostra exhibició i participació al MWC 2020", ha explicat Sony en un breu comunicat.

La companyia tecnològica ha indicat que ha estat monitoritzant la situació després de la declaració d'emergència global del coronavirus per part de l'Organització Mundial de la Salut (OMS). En aquest sentit, Sony ha decidit mantenir la seva conferència de premsa per al 24 de febrer a les 8.30 hores, però a través del seu canal oficial a Youtube.

D'aquesta manera, Sony se suma a altres firmes que ja havien cancel·lat també la seva participació al congrés mundial de mòbils, com Ericsson, Nvidia, LG i Amazon.

El MWC s'ha de celebrar de dilluns 24 de febrer a dijous 27 en els recintes de Fira de Barcelona a la capital catalana i a l'Hospitalet de Llobregat (Barcelona).

Des de la GSMA, l'entitat organitzadora del congrés, s'han augmentat les mesures preventives després de l'alerta dl coronavirus, de manera que els participants de l'MWC arribats de Hubai (Xina) no podran accedir a l'esdeveniment, i es mesurarà la temperatura a tots els assistents .

A més, tots les persones que hagin estat a la Xina necessitaran una prova que demostri que han estat fora de país 14 dies abans de l'esdeveniment, que preveu la participació de 2.800 expositors.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?