Última hora

FRANCIA Detenido el hombre que amenazaba con inmolarse en el consulado de Irán en París

Sociedad

Neix l'equip ciclista Kern Pharma

Es presenta l'Equip Kern Pharma que debutarà aquesta temporada 2020 en la categoria UCI Continental i que està integrat per un total de 14 corredors

La presentació del nou equip ciclista que ja ha començat a competir / Kern Pharma

Barcelona

L'Equip Kern Pharma sorgeix de l'Associació Esportiva Galibier, club responsable de l'històric Equip Lizarte, la formació sub23 artífex de ciclistes de fama mundial com el vigent campió del Giro d'Itàlia, Richard Carapaz, o el guanyador de la París-Niça 2018, Marc Soler. La presència de Kern Pharma com a patrocinador principal -així com de patrocinadors com Globalia, Giant o Etxeondo-, permetrà al conjunt amb base a Orkonien (Navarra), donar sortida als seus talents en la màxima categoria. En el pla tècnic, Manolo Azcona és el president de l'AD Galibier; Juanjo Oroz exerceix com Team Manager de l'Equip Kern Pharma; i Pablo Urtasun és el seu director esportiu.

La posada de llarg de l’equip ha tingut lloc a la planta de producció de laboratori, de la qual anualment surten més de 100 milions d'unitats de producte, el que l'han convertit en la tercera de país en volum.

Durant la presentació, a la qual han assistit més de patrocinadors i mitjans de comunicació, empleats de la companyia, Raúl Díaz-Varela, president de Kern Pharma, ha volgut destacar els valors compartits entre el laboratori i aquest nou projecte "compartim el treball en equip, compromís, sacrifici i sabem que l'èxit només està davant de la feina al diccionari. Com qualsevol equip sabem que si treballem de manera coordinada i pensant en un objectiu comú, aconseguirem els objectius que ens marquem"

Per la seva banda, Juanjo Oroz, Team Manager de l'Equip Kern Pharma, ha destacat que "comptar amb Kern Pharma ens permetrà desenvolupar la nostra tasca de formació en l'àmbit professional. Els nostres valors i essència seguiran sent els mateixos: creiem en la joventut, el talent, el treball i el compromís dels joves corredors als que portem anys ajudant a fer realitat els seus somnis i a assolir el seu màxim rendiment. Teníem moltes ganes de crear un equip que permetés al nostre projecte i a les persones que l'integren seguir creixent en categories superiors "

Un equip jove integrat per 14 ciclistes

L'Equip Kern Pharma es caracteritza per una plantilla de corredors molt joves. Només un dels catorze integrants és major de 24 anys: el navarrès Enrique Sanz, que amb 30 anys i nou temporades d'experiència a l'elit exercirà de cap de files.

Els integrants de l'Equip Kern Pharma són: els navarresos Enrique Sanz, Urko Berrade i Sergio Araiz; els catalans Roger Adrià, Kiko Galván i Martí Márquez; el gallec Martín Bouzas; l'aragonès Jaime Castrillo; el castellonenc Iván Moreno; el manxec José Félix Parra; els bascos Ibon Ruiz i Jon Aguirre; el colombià Daniel Méndez; i el taiwanès Sergio Tu.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00