Últimas noticias Hemeroteca

Lunes, 24 de Febrero de 2020

Otras localidades

Gisela: "Actuar als Oscars va ser un subidón"

La cantant treu ferro a les polèmiques i assegura que no ha dormit des d'aleshores

Gisela pujava aquesta matinada a l'escenari del Dolby Theatre de Los Angeles per interpretar una de les cançons de la banda sonora de "Frozen 2", la pel·lícula infantil de Disney. L'acompanyaven Idina Menzel i vuit representants més d'altres països que han posat veu a la protagonista del film.

A les sis de la matinada (hora de Los Angeles), la cantant ha atès la trucada del programa "Espècies Protegides" de SER Catalunya. Ha explicat a Òscar Moré que no ha tingut temps de dormir per la "ressaca emocional".

No sé quin escenari hi ha després d'això

L'exconcursant d'OT ha volgut treure ferro a la polèmica sobre la retolació de l'idioma que feia servir durant la seva frase (a la pantalla apareixia "castilian"). Assegura que no se'n va adonar i que "no té cap importància". Segons Gisela, l'equip dels Oscars "va fer una traducció literal del que posa al diccionari. L'espanyol és la llengua més llatinoamericana i el castellà és el que parlem a Espanya".

L'equip dels Oscars "va fer una traducció literal del que posa al diccionari

Després de dir la seva frase, es va relaxar i va aprofitar per gaudir i observar a Leonardo Di Caprio, Al Pacino i tots els actors que hi havia a la platea del teatre.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?