Últimas noticias Hemeroteca

Lunes, 24 de Febrero de 2020

Otras localidades

ELS40 t'avancen 'Deien Adéu' dels Sopa de Cabra

ELS40 avança un fragment de la nova cançó dels Sopa de Cabra

El conjunt gironí està a punt de publicar el seu desè treball d’estudi que portarà el nom de ‘La Gran Onada’. Un nou àlbum on trenquen amb 4 anys de silenci musical i noves cançons compromeses amb la realitat política i social del país. Aquest desè disc la formació liderada pel Gerard Quintana es posarà a la venda el 28 de febrer.

‘Deien Adéu’ és un tema pop-rock que beu del so dels 80s des d’una perspectiva actual. En ella, els gironins parlen del canvi d’era, de paradigma fent ús de referències musicals i que han esdevingut mites com els Led Zeppelin, ACDC o bé Dylan. Aquesta cançó és un nou avançament d’aquest treball i agafa el relleu a ‘Farem Que Surti El Sol’.

A més a més, aquesta mitjanit els Sopa de Cabra treuran dues noves cançons més: ‘Em trenques el cor’ on el grup torna als seus orígens i ’Fronteres’ on col·laboren amb la cantant Núria Moliner dels Intana, on la temàtica aborda el conflicte contemporani de la immigració.

Els Sopa de Cabra arrenquen nou any amb nova etapa musical i una gira per endavant: el 14 de març a Barcelona dins del Festival Cruïlla de Primavera al Poble Espanyol, el 27 de març al Teatre la Llotja de Lleida, el 4 d’abril a l’Auditori de Girona on ja han exhaurit les entrades i dissabte 18 d’abril al Tarraco Arena de Tarragona. A aquestes dates hi han afegit els concerts a l’Atlàntida de Vic el 21 de novembre, a l’Auditori de Granollers el 17 d’octubre i al Teatre Auditori de Sant Cugat el 18 de desembre.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?