Sociedad

ELS40 t'avancen 'Deien Adéu' dels Sopa de Cabra

ELS40 avança un fragment de la nova cançó dels Sopa de Cabra

EXCLUSIVA. Víctor de la Torre ha avançat així a ELS40 l'últim disc de Sopa de Cabra

EXCLUSIVA. Víctor de la Torre ha avançat així a ELS40 l'últim disc de Sopa de Cabra

02:36

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1581511441331/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

El conjunt gironí està a punt de publicar el seu desè treball d’estudi que portarà el nom de ‘La Gran Onada’. Un nou àlbum on trenquen amb 4 anys de silenci musical i noves cançons compromeses amb la realitat política i social del país. Aquest desè disc la formació liderada pel Gerard Quintana es posarà a la venda el 28 de febrer.

‘Deien Adéu’ és un tema pop-rock que beu del so dels 80s des d’una perspectiva actual. En ella, els gironins parlen del canvi d’era, de paradigma fent ús de referències musicals i que han esdevingut mites com els Led Zeppelin, ACDC o bé Dylan. Aquesta cançó és un nou avançament d’aquest treball i agafa el relleu a ‘Farem Que Surti El Sol’.

A més a més, aquesta mitjanit els Sopa de Cabra treuran dues noves cançons més: ‘Em trenques el cor’ on el grup torna als seus orígens i ’Fronteres’ on col·laboren amb la cantant Núria Moliner dels Intana, on la temàtica aborda el conflicte contemporani de la immigració.

Els Sopa de Cabra arrenquen nou any amb nova etapa musical i una gira per endavant: el 14 de març a Barcelona dins del Festival Cruïlla de Primavera al Poble Espanyol, el 27 de març al Teatre la Llotja de Lleida, el 4 d’abril a l’Auditori de Girona on ja han exhaurit les entrades i dissabte 18 d’abril al Tarraco Arena de Tarragona. A aquestes dates hi han afegit els concerts a l’Atlàntida de Vic el 21 de novembre, a l’Auditori de Granollers el 17 d’octubre i al Teatre Auditori de Sant Cugat el 18 de desembre.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00