Últimas noticias Hemeroteca

Lunes, 24 de Febrero de 2020

Otras localidades

SER Catalunya entrega la 'Bola d'Or' a María Díez (CP Manlleu) i Pablo Álvarez (FC Barcelona)

El trofeu, que arriba a la seva segona edició, els acredita com a màxims golejadors de la OK Lliga femina i masculina 2018-2019

L’estudi Toresky de Ràdio Barcelona ha estat l’escenari escollit per fer entrega de la Segona Edició de la “Bola d’or”, un trofeu que acredita als màxims golejadors de la OK Lliga femenina i masculina 2018-2019 i que en aquesta ocasió ha estat entregat a la Maria Díez (CP Manlleu) i al Pablo Álvarez (FC Barcelona). La iniciativa de SER Catalunya per organitzar aquesta entrega de trofeus compta amb la col·laboració de la Reial Federació Espanyola de Patinatge.

L'entrega s'ha fet de mans dels presentadors del programa 'Què T'hi Jugues!', Sique Rodríguez i Lluís Flaquer i també ha comptat amb la presència d'un dels principals avaladors d'aquesta iniciativa, el redactor de la casa Xavi Saisó.

 

Les reaccions dels galardonats

María Díez (41 gols): “No m’avorreix marcar tants gols! M’agrada molt, estic molt contenta per aquest premi. Per ara segueixo ajudant a l’equip amb gols... i que no pari!”

Pablo Álvarez (48 gols): “No recuerdo todos los goles, ¡son muchos! Estoy muy conentp por el trofeo y por esta distinción. Ojalá que esto siga así, de la misma manera y siga ayudando al equipo con goles. Seguiremos trabajando para ver si podemos aconseguir más ‘Bolas de oro’.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?