Hora 14 la Vall d'AlbaidaHora 14 la Vall d'Albaida
Actualidad
Mercat Medieval

"Ontinyent Medieval" commemorarà el 775 aniversari de la localitat com a Vila Reial amb 50 activitats

Del 21 al 23 de febrer

Presentació Ontinyent Medieval 2020 / Ajuntament Ontinyent

Ontinyent

“Ontinyent Medieval” comptarà enguany amb prop de 50 activitats d’animació del 21 al 23 de febrer a diferents espais escènics del centre històric.

L'alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez donava detalls de la programació acompanyat per la Regidora de Festers, Àngels Muñoz, i el President de la Societat de Festers, Vicent Pla Vaello, una programació on destaca “la varietat d’activitats per a totes les edats, plantejada per resultar atractiva tant per a festers com per a no festers".

Àngels Muñoz, regidora de festes, explicava que en total hi haurà prop de 70 llocs de productes artesans i gastronòmics repartits per la plaça Major, el carrer Regall, la plaça de Baix i els carrers de La Vila. També es comptarà amb una extensa programació amb prop de mig centenar d’activitats i espectacles com “el passeig de la Guàrdia”; “Vida de campament, vila d’oficis”; lluites i combats; espectacles d’humor i malabars; “Vestir al Cavaller”, explicació d’armes; éssers mitològics o “el Ritual del Foc”.

Una de les novetats més destacades seran les dues representacions vinculades al 775 aniversari d’Ontinyent Vila Reial.

Sobre la programació, Muñoz destacava també la participació del cantaor Pep Gimeno “Botifarra”o la col·laboració de totes les associacions culturals de música tradicional de la ciutat amb actuacions en directe.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00