Economia y negocios

Participa a la 6a edició

T'expliquem com presentar-te als Premis IdeaRàdio

S'obre la inscripció de la sisena edició dels Premis IdeaRàdioCADENA SER

Barcelona

A partir d’avui ja pots inscriure’t per començar a rebre tota la informació dels Premis IdeaRàdio 2020. Pots fer-ho encara que no tinguis clar el teu projecte o l’equip amb el qual participaràs. D’aquesta manera podrem compartir amb tu idees, consells i les novetats que vagin sorgint fins el dia del concurs.

Un cop t’hagis donat d’alta i configurat l’equip, tindràs fins dilluns 20 d’abril a les 22.00 h per enviar-nos la proposta, seguint les indicacions que compartirem amb tu un cop feta la inscripció.

Caldrà que ens enviïs l’explicació del projecte i l’escaleta. Recorda que et pots presentar sol o amb un grup de màxim cinc integrants, i que cal que com a mínim un dels membres del grup estigui cursant estudis en una universitat o centre reglat, o que hagi acabat els seus estudis en els últims dos anys (curs acadèmic 2017/2018 o 2018/2019).

Un equip de professionals de SER Catalunya estan, des d’avui, a la teva disposició per resoldre els teus dubtes. Pots posar-te en contacte amb nosaltres enviant un correu idearadio@prisaradio.com

El jurat farà una primera tria dels treballs presentats i si el teu és seleccionat, tu i el teu equip sereu convocats a l’Estudi Toresky Ràdio Barcelona, dissabte 9 de maig. Aquell dia disposareu de cinc minuts per defensar la vostra proposta davant del tribunal, amb total llibertat en el format de la presentació. Tots els finalistes rebreu informació detallada sobre la final.

Dilluns 11 de maig anunciarem els noms dels equips guanyadors de la 6a edició dels Premis IdeaRàdio al programa “Aquí, amb Josep Cuní, i convocats a la cerimònia d’entrega de premis, que celebrarem a l’Estudi Toresky dijous 14 de maig.

Recorda:

Llegeix les bases del concurs

Inscriu-te on-line per estar informat del procés.

Presenta la teva proposta abans del dilluns 20 d’abril a les 16h.

El 14 de maig celebrarem a l'estudi Toresky de Ràdio Barcelona la final entre els treballs finalistes

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00