Sociedad

15 de 45 sense Stuani

El Girona només ha guanyat 3 dels 15 partits de lliga que ha hagut d'afrontar sense l'uruguaià, que sera baixa contra la Ponferradina

Aquest any, el balanç sense Stuani és de dos empats i dues derrotes

Brandon Thomas o Jonatan Soriano -si es recupera a temps- hauran d'ocupar el lloc referent a dalt

Stuani va marcar a Riazor el seu gol número 22. / Imatge: LFP

Girona

Cristhian Stuani va tornar a fer una exhibició al camp del Depor, amb dos gols que van servir per igualar el partit contra els gallecs però també va veure la cinquena targeta groga de la temporada i es perdrà el partit contra la Ponferradina de dissabte (18:15).

El Girona ha afrontat 15 partits de lliga sense Stuani en les últimes tres temporades per lesió, sanció o desició tècnica, i el balanç no convida a l’optimisme perquè el Girona només ha estat capaç de guanyar-ne 3, en va empatar 3 i va perdre els 9 restants.

Les victòries van ser contra el Depor a Riazor (17-18), contra el Rayo a Montilivi (18-19) i l’espectacular triomf a Mestalla (18-19) el dia que Bounou va estar insuperable i Pere Pons es va estrenar com a golejador a Primera acabant una contra.

Un dels tres empats va ser contra l’Atlético al Wanda Metropolitano (17-18) i els dos últims han estat aquesta temporada; en la jornada inaugural a Montilivi contra l’Sporting i a Ponferrada contra qui, curiosament, tampoc es podrà enfrontar a casa.

Les derrotes han estat totes a fora llevat del 0-3 del Barça a Montilivi (17-18), quan l’entrenador, Pablo Machín, va decidir deixar-lo fora per decisió tècnica. També va perdre al Camp Nou sense Stuani el curs 17-18 i al Pizjuán.

L’any passat van ser 4 derrotes a fora. Al camp del Betis, Atlético, Getafe i Alavés. L’uruguaià arrossegava molesties durant tot el tram final. Aquesta temporada no hi ha pogut ser en la derrota a Albacete i a Almería.

El recanvi natural de Stuani és Jonatan Soriano però el davanter català està aturat des del 19 de gener, quan es va haver de retirar del camp del Tenerife, el primer dia que era titular. Va patir una lesió al soli de la cama dreta que li ha fet perdre’s, de moment, tot un mes.

Anteriorment, s’havia fet un esquinç al turmell que el va deixar 5 jornades més fora de combat. Si el català no està a punt, Brandon Thomas hauria de ser el referent en atac perquè l’altre jugador que hi actuava, Marc Gual, va sortir al mercat d’hivern rumb al Real Madrid Castilla.

Raül Muxach

Raül Muxach

En Ràdio Girona desde 1998. Redactor de informativos y narrador de partidos de futbol y baloncesto.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00