Últimas noticias Hemeroteca

Miércoles, 01 de Abril de 2020

Otras localidades

CORONAVIRUS | Minuto a minuto CORONAVIRUS | Minuto a minuto Sigue en directo la rueda de prensa de los ministros Illa (Sanidad) y Garzón (Consumo)
TRIBUNALS

Dimecres acaba el termini per presentar el pla del desallotjament del Punt

La Batllia ja ha tramitat la demanda d'execució de desnonament de la propietat dels terrenys on s'ubica el centre comercial

Manifetació de treballadors del Punt de Trobada.

Manifetació de treballadors del Punt de Trobada. / Arxiu (ANA)

La Batllia dona de marge als Cachafeiro fins dimecres perquè presentin un pla per desallotjar el Punt de Trobada.

Ja ha tramitat la demanda d’execució de desnonament per part de la propietat dels terrenys on s’ubica el centre comercial. Segons han explicat fonts properes a la família explotadora de l’establiment, el passat divendres els va notificar la providència demanant el pla de desallotjament.

Segons les mateixes fonts, el termini raonable seria d’un any i mig i considera agosarat pretendre que es pot fer en 15 dies. De fet, asseguren que existeix un decret dels veguers del 1986 que considera que un desnonament d’aquest calat es pot fer en mig any.

El pla, que està pràcticament enllestit, ha d’explicar com es faria la liquidació d’estocs, mercaderies i la gestió del personal.

Mentrestant, els advocats de la família confien en què el Tribunal Constitucional es pronunciï sobre el recurs d’empara.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?