Hora 14 la Vall d'AlbaidaHora 14 la Vall d'Albaida
Actualidad
Dins del Mig Any Fester

"Ontinyent medieval" comptarà amb dos recreacions històriques

De divendres a diumenge

Moment de la presentació de la programació / Ajuntament Ontinyent

Ontinyent

Dos espectacles de recreació històrica dins la programació de “Ontinyent Medieval” serviran per recordar la Reconquesta i la Revolta de les Germanies. Aquestes representacions seran un dels plats forts de la programació organitzada per l’Ajuntament d’Ontinyent coincidint amb el cap de setmana central del “Mig Any Fester.

El primer acte es representarà a les immediacions de l’Ajuntament, el divendres a les 7 i mitja de la vesprada i diumenge a les 11 i mitja del matí. En aquest primer acte els protagonistes seran el Rei Jaume I i el cabdill musulmà Xeix Al-Azrac, que escenificaran una disputa al voltant de l’episodi de la reconquesta.

Pel que fa al segon acte, serà a la Plaça de Baix, i es representarà divendres a les 8 i mitja de la vesprada hores i diumenge a les 12 i mitja del matí, amb 5 actors que posaran en escena un episodi ambientat en la revolta de les Germanies.

La regidora de Festes, Àngels Muñoz, ha destacat “el gran interès d’estes dos representacions, amb la garantia de fidelitat històrica que dona que el text original siga obra del cronista oficial”.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00