Deportes

Bartomeu convoca el nucli dur del club per la crisi de les xarxes socials

Els directius estan molestos i empipats i en alguns casos ja el mateix dilluns van preguntar al president Bartomeu per la noticia difosa per la SER.

Barcelona

Bartomeu ha convocat amb caràcter d’urgència una reunió aquesta tarda de la Comissió Delegada, integrada pel propi Bartomeu, els vicepresidents, la secretaria de la Junta i el CEO del club.

De cara a divendres hi ha prevista una reunió del conjunt de la Junta .

Els directius estan molestos i empipats i en alguns casos ja el mateix dilluns van preguntar al president Bartomeu per la noticia difosa per la SER.

No s’entenen, diuen, tants trets al peu, i sorprén que es fessin pagaments fraccionats de la factura al proveïdor (al voltant del milió d´euros) amb imports inferiors als 200.000 euros per evitar, sembla, el control del Comité d´Adjudicacions, integrat per tres directius i el CEO del club.

La figura de l’assessor presidencial Jaume Masferrer també apareix desgastat a ulls dels directius que li retreuen tanta confrontació i aquest seu tarannà de veure per tot conspiracions i enemics.

Hi ha directius preocupats perqué la situació es faci insostenible si els resultats no acompanyen.

Bartomeu dona explicacions al vestidor

Conscient que és fonamental que el vestidor se´l cregui, Bartomeu s´ha reunit amb els capitans per “donar la cara” i explicar-los la seva versió: en cap cas s´han pagat diners a cap empresa per denigrar els jugadors.

Els jugadors van atendre les explicacions però s´ho miren tot plegat amb un cert recel.

Accions legals

El degà emèrit, el penalista Oriol Rusca, creu que els fets desvetllats per la SER es podrien interpretar com a la desviació de diners d´una societat a fins que no li són propis i que eventualment això podria ser constitutiu d´un delicte d´administració deslleial.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00