Deportes

Jordi Mboula: "Vaig estar 6 mesos per la mateixa lesió que Dembélé, vaig notar com si tingués un petard dins"

L'exjugador del FC Barcelona, ara al Huesca, passa pels micròfons del 'Què t'hi Jugues!'

Jordi Mboula al 'Què t'hi Jugues!': "Carles Pérez traspassat i Braithwaite fitxat? Hi ha coses al futbol que no entenem"

Jordi Mboula al 'Què t'hi Jugues!': "Carles Pérez traspassat i Braithwaite fitxat? Hi ha coses al futbol que no entenem"

08:37

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1582293361620/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

És jugador del Mónaco, però actualment juga cedit al Huesca. Estem parlant de Jordi Mboula, exjugador de La Masia del FC Barcelona que va marxar per provar sort fora del club blaugrana. Després de patir diverses lesions, una d'elles com la de Dembélé, el jugador català ha començat ara una nova etapa al Huesca, un dels equips més potents de la Liga Smartbank. De tot plegat n'hem parlat amb ell al 'Què t'hi Jugues!' de SER Catalunya.

La mateixa lesió que Dembélé: “Jo vaig estar 6 mesos de baixa per la mateixa lesió que ha patit Dembélé. Vaig notar com si tingués un petard dins. Amb el temps ja he tornat a estar al 100%, però a nivell mental costa superar aquestes lesions”.

Sobre la seva sortida del Barça: “Jo em sentia preparat per jugar a Primera Divisió. Al primer equip del Barça hi havia Messi, Neymar i arribava Dembélé i també s’ha de ser realista, jo no estava en aquell moment per competir amb aquest tipus de jugador i vaig decidir marxar i prendre experiències en un altre lloc”.

Sobre el traspàs de Carles Pérez i el fitxatge de Braithwaite: “Al final això és el futbol i hi ha moltes coses que no entenem. Sap greu pel Carles Pérez perquè ell ho ha donat tot pel Barça i el seu somni era jugar allà, i bé ara li ha tocat marxar. Amb el futbol mai se sap on acabaràs i has d’estar preparat per tot”.

El seu futur: “Jo crec que tinc molt futur per davant, confio molt amb les meves condicions i segur que tot surt bé”.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00