Últimas noticias Hemeroteca

Viernes, 03 de Abril de 2020

Otras localidades

Contingut patrocinat

L'odontologia preventiva està de moda

El més nou en salut bucodental és tractar les patologies dentals fins i tot abans que apareguin

Tractar les patologies dentals fins i tot abans que apareguin

Tractar les patologies dentals fins i tot abans que apareguin / Clínica Dental Bucalia

No expliquem res de nou quan parlem de la importància de tenir una boca sana i cuidada. Si no ens cuidem les dents tenim mal alè, càries, les genives estan inflamades i això afecta directament la nostra salut i de la forma en què ens relacionem amb altres persones. Per això, si ets dels que només van a l'odontòleg en cas d'urgència, et recomanem seguir llegint aquest article perquè puguis assabentar-te quins són els beneficis de practicar una odontologia preventiva.

Val més prevenir que curar

L'odontologia preventiva és una forma de tractar la salut bucodental que li permet al pacient prevenir qualsevol malaltia, infecció, desgast o futura trencament de peces dentals a través d'un estudi previ de les seves dents i boca en general.

Des de la Clínica Dental Bucalia expliquen que "no es tracta d'una nova disciplina dins de l'ortodòncia sinó d'una millor i ara més estesa pràctica a l'hora d'abordar la salut del pacient: La idea és que a través de professionals experimentats i gràcies a les més modernes tecnologies es puguin detectar petites patologies dentals i tractar-les a temps, abans que es desenvolupin o puguin anar a més. Un petit problema a la cavitat oral és fàcil de solucionar i un altre punt molt important, és molt econòmic "

"L'abc d'una correcta higiene dental"

Tenint present les correctes pràctiques d'una bona higiene dental, els odontòlegs de Bucalia assenyalen que "El raspallat diari després de cada menjar és fonamental ja que evita que s'acumulin bacteris en la nostra boca i no aparegui la tosca ni les càries. A més, ajuda a prevenir altres malalties que estan relacionades amb la salut bucal, com gingivitis, periodontitis i fins i tot infeccions més greus ". I sobre el raspall aclareixen que val tant fer-ho amb els elèctrics com amb els tradicionals, sempre que "recordem renovar a l'almenys cada tres mesos"

"L'ús de fil dental i de col·lutoris també es recomana si tenim dificultat per eliminar les restes dels aliments o si som propensos a l'aparició de tosca, d'aquesta manera la nostra boca estarà sempre neta i aconseguirem tenir una salut perfecta"

Finalment, remarquen que "seguir una correcta i variada alimentació és fonamental juntament amb una visita de revisió al dentista, com a mínim un cop a l'any o abans si es detecta alguna anomalia".

Per on seguir

Si el vostre somriure és una prioritat per a aquest 2020, podeu contactar amb les clíniques dentals Bucalia que ofereixen un complet programa de prevenció (totalment gratuït) perquè els qui ho desitgin puguin controlar la seva salut bucodental. Els interessats poden visitar la seva web o contactar amb qualsevol dels seus centres de Barcelona, Badalona, l'Hospitalet o Mataró.

I tu, li dónes a la teva salut dental la importància que mereix?

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?