Sociedad
FUTBOL NACIONAL

Vuit mesos de presó condicional a Júnior Kobon per l'agressió a Richy Hurtado

La FAF condemna els fets i la UE Engordany confirma la baixa federativa del jugador

Júnior Kobon, en un partit amb la UE Engordany. / UE Engordany

Andorra la Vella

Vuit mesos de presó condicional per a Júnior Kobon per la puntada de peu al cap del jugador de l’Atlètic Escaldes, Richy Hurtado.

Aquesta és la pena que se li ha imposat en el judici ràpid i el jugador de la UE Engordany s’hauria mostrat penedit.

Kobon va ser detingut el passat diumenge després dels fets protagonitzats en el partit entre l’Atlètic Escaldes i la Unió Esportiva Engordany.

Hurtado continua recuperant-se de les ferides provocades per l’agressió i assegura que l’únic que li importa ara mateix és poder tornar a la normalitat.

Des de la Federació Andorrana de Futbol, el seu secretari general, David Rodrigo, ha condemnat els fets remarcant que les imatges són terribles i que es tracta d’una falta molt greu. Assegura que el què va succeir sobre el terreny de joc no representa cap valor del què és l’esport.

Tot i la petició que ha fet el jugador de l’Atlètic Escaldes de que es facin públiques les imatges del partit, Rodrigo ha dit que només les té la policia i el Comitè de Competició. Aquest es reunirà demà i haurà de decidir la sanció que l’imposa i també què passa amb els 25 minuts que resten del partit. En aquest sentit, diu que el jugador haurà de complir el càstig al país a qualsevol altre lloc.

El secretari general ha confirmat que la llicència federativa del jugador era correcta i formava part de les quatre no residents i que no percep salari.

Finalment, el president de la UE Engordany, Gonzalo Donsión, ha assegurat que ja s’ha tramitat la baixa federativa al jugador i que la documentació estava en regla. A més, li consta que feia pocs dies el davanter d’Ivori s’havia casat amb una noia del país.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00