Sociedad

Proptech Spirit: les últimes novetats de negoci digital al sector immobiliari

Organitzat en pocs dies, el dimecres 26 de febrer, de 16:00 a 19:00 h, l'ecosistema PropTech celebrarà l'esdeveniment PROPTECH SPIRIT a les instal·lacions facilitades per ADEVINTA i UTOPICUS situades a l'edifici d'oficines del carrer Ciutat de Granada, 150, al cor de Districte Tecnològic de Barcelona (22 @). Aquest esdeveniment forma part de el Programa d'Activitats a la Ciutat de l'Tech Spirit Barcelona

Dimecres 26 de febrer, de 16:00 a 19:00 hCADENA SER

Barcelona

El col·lectiu PropTech (que a Espanya agrupa més de 320 startups, emprenedors i desenes d'empreses tecnològiques consolidades), ha aconseguit definir, en temps rècord, una trobada de presentació i debat de les últimes novetats i dels últims models de negoci digitals amb els que segueixen transformant el sector immobiliari. Està previst que més de 40 Corporates, Scale-ups i Start-ups de PropTech compartiran les seves novetats i desenvolupaments amb la resta de professionals i empresaris, enfortint les col·laboracions ja existents i forjant noves relacions entre ells.

Per primera vegada, l'esdeveniment també reuneix els principals ecosistemes de desenvolupament de sector PropTech d'Espanya, entre els quals es troben Ibuwo (Merlín Properties), oc PropTech Challenge, BMP PropTech Accelerator & Innovation Hub dissenyat per La Salle Technova (part de la Fira Immobiliària Internacional Barcelona Meeting Point), Innomads i PropTech Unconference (Finnovating), entre d'altres.

Una reunió en la qual també participaran inversors en VC, Corporate Investors i empreses immobiliàries i que conclourà amb un gran networking a la terrassa de la nova seu de ADEVINTA a Espanya.

Mantenint l'esperit emprenedor que lidera tota disrupció, múltiples empreses i emprenedors han aportat desinteressadament el seu granet de sorra. Gràcies a la contribució desinteressada d'empreses tant immobiliàries com PropTech i a la feina voluntària de molts emprenedors, el proper dimecres 26 de febrer, a partir de les 16:00, els líders de la disrupció digital immobiliària mostraran la seva capacitat de transformació de el sector immobiliari.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00